iPUCK Nederland is importeur van iPUCK in Nederland.
Het bestellen van onze producten is zeer gemakkelijk. In slechts enkele stappen heeft u succesvol een bestelling geplaatst.
Het proces wordt hieronder in stappen uitgelegd:


Stap 1.


Zodra u een keuze heeft gemaakt, kunt u het aantal producten aangeven. Dit door links in het tekstvlakje het aantal in te vullen.


Stap 2.


Vervolgens klikt op op de button “bestellen”. Het product is nu in de winkelwagen geplaatst. U komt op een volgende pagina waar u kunt beslissen of u verder wilt winkelen, of het artikel wilt afrekenen.
Bij actie of kortingsbon kunt u, mits u die heeft uw kortingsbon invullen, waarna u op “VOEG TOE” klikt en de karting wordt verwerkt.
Tevens kunt u bij Verzendmogelijkheden een keuze maken of u uw bestelling normaal wilt verzenden, of wilt afhalen in Damwoude


Stap 3.


Wanneer u uw bestelling gelijk af wilt rekenen, selecteert u “Bestelling afrekenen”


Stap 4.


U krijgt een kort overzicht van de gegevens die wij nodig zijn om uw bestelling in goede orde te kunnen bezorgen op het door u gewenste adres.
Wanneer deze gegevens in zijn gevuld, kunt u via de beveiligde iDeal uw bank selecteren.
a nogmaals uw gegevens te controleren dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.
Hierna drukt u op “Bestelling plaatsen” en uw bestelling wordt verwerkt.
Zodra deze stap is voltooid ontvangt u een bevestiging, en kunnen wij uw bestelling verzenden. Het duurt dan 1 tot 3 werkdagen voor u deze in ontvangst kunt nemen.


Klantenservice


Onze klantenservice helpt u graag.
U kunt telefonisch contact opnemen tijdens openingstijden (09:00 tot 21:00) met iPUCK Nederland (tel: 06 1020 4771) of een mail sturen naar: info@ipucknederland.nl

Onze website maakt gebruik van cookies om het bezoek en winkelen persoonlijker en gemakkelijker te maken.