Retourneren

Wilt u een onbeschadigd of beschadigd product retourneren? Hier vindt u alle informatie die u hierbij nodig hebt. Neem voor het retourneren of ruilen van onze artikelen altijd eerst even contact met ons op.


Retourneren van onbeschadigde artikelen


Hieronder vindt u onze voorwaarden voor het retourneren van onbeschadigde artikelen:

  • Zonder problemen kunt u binnen 7 dagen het product retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden.
  • Bij het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
  • Retourzendingen zijn risico van de koper. Dit houdt in dat iPUCK Nederland niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Om dit te voorkomen is het van belang het postagentschap altijd om een track & tracenummer te vragen en deze goed te bewaren.


Retourneren van verkeerde of beschadigde artikelen


Het kan voorkomen dat er een artikel defect raakt of dat u een verkeerd artikel ontvangt. Wanneer een artikel defect is, verzoeken wij u vriendelijk direct na ontvangst contact met ons op te nemen. De verzendkosten voor het retourneren van beschadigde of verkeerd geleverde artikelen is voor rekening van iPUCK Nederland.


Terugbetaling


Zodra wij uw retourzending hebben verwerkt, sturen wij u een e-mail met bevestiging. Bij het retourneren van onbeschadigde artikelen ontvangt u geen vervangend exemplaar. Wij betalen het door u betaalde bedrag terug. Heeft u een verkeerd artikel of een beschadigd artikel ontvangen? Dan sturen wij u per omgaande een vervangend artikel. Wanneer u geen vervangend artikel wenst, betalen wij het door u betaalde bedrag terug en komt uw betalingsplicht te vervallen.


Klantenservice


U kunt telefonisch contact opnemen tijdens openingstijden (09:00 tot 21:00) met iPUCK Nederland (tel: 06 1020 4771) of een mail sturen naar: info@indyweb.nl